Over relatietherapeut Tilburg

Introductie Mark Ouwerkerk

Warm en persoonlijk

Mijn werk is mijn passie. Ik wil dit dan ook zo goed mogelijk doen. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat ik iedere cliënt op zijn of haar gemak stel. Je zal merken dat ik echt naar je luister en er voor je ben. Geen oordelen want daar heb je niets aan.  Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik in 2008 uiteindelijk gekozen voor een beroep in de hulpverlening. Daar hoor ik thuis en zit ik dan ook vol in mijn kracht.

Veel ervaring

In mijn werk heb ik heel veel ervaring opgedaan. Inmiddels heb ik honderden koppels begeleid in het werken aan een fijnere relatie. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat een relatie niet meer werkt. Ook in deze moeilijke periode ben ik dan een steun voor mijn cliënten, soms samen, soms alleen.

Mijn ervaring is niet alleen op het gebied van partnerrelaties maar ook op de individuele problemen die je als mens tegen kan komen. Dat is belangrijk, want hoe je je voelt als individuele partner kan veel invloed hebben op je relatie.

D.m.v. studie, onderzoek en samenwerkingsverbanden en zorg ik er voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. De methodieken die ik gebruik zijn relatiecounseling en relatiecoaching. Counseling gebruik ik om situaties voor cliënten inzichtelijk te maken. Vervolgens wordt coaching ingezet als handvat zodat cliënten in beweging komen. Hierbij ben ik als hulpverlener de stok achter de deur. Ik bewaak het proces.

Door mijn brede ervaring kan ik vaak snel zien wat er op dat moment nodig is om verder te komen. Door mijn laagdrempelige manier van werken kan ik vervolgens mijn cliënten stimuleren om de situatie op een positieve manier te veranderen.

Wat doe ik nog meer?

Ik ben vader van 5 kinderen waar ik lekker veel tijd mee spendeer. Daarnaast ben ik ook schrijver van  boeken op het gebied van relaties, persoonlijke ontwikkeling en sociaal emotionele problemen. Daar gaat veel tijd inzitten, maar vind ik enorm leuk om te doen. Inmiddels zijn er al duizenden van deze boeken verkocht. Als schrijver put ik uit mijn jarenlange ervaring als hulpverlener en mijn onafgebroken gedrevenheid om mijn kennis op dit gebied te vergroten.

Contact met mij

Wanneer je nog vragen hebt over mij of over Relatietherapie Breda (onderdeel van Counselpraktijk Ouwerkerk) schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Er zijn geen gekke vragen en ik help je graag.